Uitbreiding woning

Oude Leedeweg - Pijnacker

Opdrachtgever: Particuliere opdrachtgever

 

Opdracht: Uitbreiden, verbouwen en verduurzamen woning

 

Architect: TIEN+Architecten

 

Deze landelijk gelegen oude dijkwoning is uitgebreid met met een ruime entree met toilet en kastruimte, een flinke woonkeuken, een slaapkamer met badkamer en suite en een inloopkast. Daarnaast is de bestaande woning compleet verbouwd naar de wensen van de bewoners en verduurzaamd naar de eisen van deze tijd. In het ontwerp is rekening gehouden met details zoals de mooie gevel- en dakaansluiting, klassieke paneeldeuren, speelse hoogteverschillen en een hoog plafond met grote raampartijen in de keuken. De zonnepanelen zijn fraai verwerkt in het dak en de onderhoudsvrije gevelbekleding geeft een mooi contrast met de oude bakstenen. In de tuin is een grote schuur gebouwd met een heerlijke veranda. Er kan met volle teugen worden genoten van het uitzicht over het polderlandschap.

Wij staan bekend om onze frisse idee├źn, korte lijnen en flexibiliteit.

Wij vertellen u graag waarom Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende de ideale bouwpartner is.