Totaalaannemer

 

 

Werken bij Van der Ende

 

 

Wat maakt werken bij bouw- en aannemingsbedrijf Van der Ende anders? Dat is een goede vraag. In ons team doe je het werk dat het beste bij jou past. Iets moois maken. Waar je ook trots op bent. Dat is belangrijk voor ons. En belangrijk voor jou natuurlijk! Wij zien het elke dag weer gebeuren: wie het naar z’n zin heeft, maakt de mooiste dingen. Wie de mooiste dingen maakt, werkt voor tevreden klanten. Dat maakt de cirkel weer rond. Want wie waardering krijgt van klanten, heeft het naar z’n zin.

Bouwbdrijf van der ende 001

Voortdurend verbeteren: dat is goed voor jou

Van der Ende is voortdurend bezig met verbetering. Bij ons vind je geen dat-doen-we-hier-altijd-zo-mentaliteit. We staan juist open voor nieuwe bouwmaterialen en technieken. Ook zijn we steeds bezig met verbetering van arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden. Zo investeren we in eigen materieel. Zodat je een hoogwerker gebruikt in plaats van een ladder. Of beschikt over eigen steigers in plaats van gehuurd materiaal. Allemaal puur uit veiligheidsoogpunt, want we zijn zuinig op onze mensen.

Vacatures:

Om ons team te versterken zoeken wij:

 

Planner (m/v)

Goede voorbereiding is het halve werk. Als planner heb jij je zaakjes altijd goed op orde. Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie als planner in de bouwsector? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees meer en solliciteer

Uitvoerder renovatie/transformatie/verduurzaming

Je geeft leiding en zorgt voor verbinding tussen de verschillende ploegen. Je weet het werk en de inzet goed te plannen en te verdelen. Je bewaakt de kostenbegroting en de voortgang van jouw project. Klinkt vanzelfsprekend? Dan zoeken wij jou!

Lees meer en solliciteer

Vakmensen opgelet!

Bij Van der Ende zijn de volgende disciplines altijd welkom:

 

Werkvoorbereider nieuwbouw

Jij bent degene die ervoor zorgt dat collega’s en andere vakmensen hun werk zonder oponthoud kunnen uitvoeren. En onder de beste omstandigheden. Hoe? Door nieuwe aanvragen te vertalen tot projecten die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt.

Contact

Planner

Heb jij jouw zaakjes altijd tot in de puntjes op orde? Zeggen anderen van jou dat je altijd zo georganiseerd en gestructureerd bent. Dan is dit de baan van je dromen.

Contact

Allround timmerman

Ben jij de timmerman die zijn ervaring wil delen met de nieuwe generatie? Jonge mensen de kneepjes van het vak leren en tegelijkertijd elke dag genieten van kwaliteit leveren? Het kan bij Van der Ende!

Contact

“Mooie dingen maken geeft je productiviteit een boost én het is goed voor de teamspirit… daarom werkt bij ons een hechte groep van enthousiaste en gemotiveerde professionals.”

Sluit je ook aan bij een groeiend team!
Met veel ruimte voor eigen inbreng en voor zelfstandigheid.

zes-zekerheden.jpg
Maak kennis
met de zes
zekerheden van
Van der Ende

vanderende logo footer web

Contact

  0182 - 350 409

  info@vanderendebv.nl

 

Adres

Timmerfabriekstraat 10
2861 GV Bergambacht

Volg ons

  Linkedin

  Facebook

 

Bouwen met zekerheid

Van der Ende VCA1
Van der Ende BouwGarant