Totaalaannemer

 

Onderhoud

 

Uw vastgoed vraagt om onderhoud. Een deel van dit onderhoud laat zich uitstekend plannen, zoals isolerende maatregelen, schilderwerk of asbestverwijdering. Onderhoud kan ook onverwacht opduiken, bijvoorbeeld bij een lekkage of bij een technische storing. Als onderhoudspartner gaan wij bij Van der Ende altijd op zoek naar de oorzaak. Hoe komt het dat dit probleem nu opduikt en wat kunnen we eraan doen? Om de oorzaak bloot te leggen moet je dus precies begrijpen hoe iets bouwkundig in elkaar zit. Daarnaast is het zaak om uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden goed te documenteren. Dankzij een geavanceerde database beschikken we bij Van der Ende over een schat aan ervaring en bouwkundige kennis. Zo helpen wij onze klanten met periodiek onderhoud, kleine verbeteringen en grootschalige renovaties.

“Vakkundig onderhoud bewaakt de kwaliteit en levensduur van uw vastgoed.”

Planmatig onderhoud Totaalaannemer van der Ende

Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud: meedenken en planning

Zorgvuldig onderhoud van vastgoed vraagt om een langetermijnplanning. Bent u als VvE-beheerder of woningcorporatie op zoek naar een deskundige sparringpartner? Een partij die met u meedenkt en begrijpt wat er allemaal komt kijken bij het onderhoud van een appartementencomplex, woonwijk of van een bedrijfsgebouw? Van der Ende helpt overheidsinstellingen, bedrijven, winkeliers, VvE’s en woningbouwverenigingen om de bouwkundige staat van hun vastgoed te bewaken. Want als totaalaannemer zien wij dag in dag uit het belang van een doordachte onderhoudsplanning. Al was het maar omdat daar in het verleden soms wat makkelijker over werd gedacht

Effectief verduurzamen

Duurzaamheid en energiebesparende maatregelen staan momenteel bij veel partijen in Nederland hoog op de agenda. Niet alleen omdat de overheid steeds hogere eisen stelt, maar ook omdat verduurzaming op lange termijn een interessante besparing oplevert. Alleen wat is geschikte verduurzamingsstrategie voor de bestaande bouw? Van der Ende adviseert u graag hoe u uw woningen en kantoorpanden op een efficiënte manier energiezuinig maakt.

Planmatig onderhoud: uitvoering

Vanzelfsprekend voert Van der Ende het planmatig onderhoud en de energiebesparende maatregelen ook uit. Dat doen we voor grote en kleinere partijen. Deze klanten maken graag gebruik van onze expertise omdat wij volgens strikte kwaliteitsnormen werken. Dat begint al bij het voorbereiden van werkzaamheden en het contact met de bewoners. We maken vooraf duidelijk afspraken zodat iedereen weet wat er gaat gebeuren.

Een vaste ploeg van monteurs en specialisten werkt dagelijks aan uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden:

 

 • Scheurvorming, metselwerk en beton herstellen
 • Tegelwerk vervangen
 • Dakbedekking vervangen
 • Gevelreiniging
 • Betonconservering
 • Kozijnen vervangen met isolatieglas
 • Gevelisolatie
 • Schilderwerk en coating betonconstructies
 • Standleidingen vervangen
 • Houtrotsanering

 

“De gebouwenkennis bij Van der Ende is groot. Dat komt goed van pas bij ons werk in planmatig en dagelijks onderhoud. En bij renovaties natuurlijk.”

Dagelijks onderhoud: service bij spoedgevallen

U bent op zoek naar zekerheid. Wanneer er plotseling onderhoud nodig is, dan weet u bij wie u terecht kunt. Van der Ende verzorgt voor woningcorporaties en VvE’s het dagelijks onderhoud op contractbasis. Dan hebben we het over echte spoedgevallen: een gebroken ruit bijvoorbeeld, lekkage in de keuken of herstelwerk na een inbraakpoging. Met een onderhoudscontract weten uw huurders of uw medebewoners altijd bij wie ze terecht kunnen bij spoedgevallen.

Onderhoud vastgoed

Snelle hulp bij bouwkundige calamiteiten: binnen 24 uur

Met deze service heeft u de garantie dat er zo snel mogelijk één van onze specialisten of servicemonteurs langskomt als er een spoedgeval is. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die ter plekke het probleem voor u oplossen. Soms is dat een tijdelijke oplossing om erger te voorkomen. Op een geschikt moment pakt onze reparatieservice het probleem vervolgens vakkundig voor u aan. Want ook nazorg is een vak apart.

 

 • Opsporen en herstellen van lekkages (lekdetectie en drogen)
 • Vervangen of herstellen van hang- en sluitwerk
 • Verstoppingen oplossen (rioolontstopping)
 • Spouwcontroles: vocht- en warmtemeting

 

Nazorg

Garantiezaken hebben de reputatie dat ze worden opgeschoven. Niet bij Van der Ende. Wij pakken bij een melding de nazorg zo snel mogelijk op. Een monteur gaat poolshoogte nemen om de situatie op te nemen. Bijvoorbeeld als er een vlek in de gevel zit. Vervolgens stellen we een actieplan op met een duidelijke planning. Zo kunt u er als klant op vertrouwen dat het goedkomt. Die betrouwbaarheid vinden we ontzettend belangrijk bij Van der Ende.

Ik wil meer informatie over onderhoudscontracten

Ik wil een afspraak maken met een bouwkundig specialist

Transformatie Leprooshuis Dordrecht

Database

Bij Van der Ende houden we voor sommige opdrachtgevers storingen en onderhoudswerkzaamheden bij. Dat doen we in onze eigen database. Bij elke nieuwe melding kunnen we zo de onderhoudsgeschiedenis checken. Is er al vaker een vergelijkbare melding gedaan? Zo’n check onderstreept het belang van continuïteit bij het onderhoud. Want door meldingen goed te registreren, heb je alles scherp in beeld. Is het echt een calamiteit of is er misschien toch sprake van een structureel probleem? Steeds terugkerende reparaties zijn niet alleen vervelend voor de bewoner of gebruiker. Maar als beheerder bent u verantwoordelijk voor de conditie van het vastgoed. Juist door meldingen goed te documenteren kan Van der Ende voor u trends signaleren en daar passend advies bij geven en waar nodig de uitvoering verzorgen.

“Juist door onderhoudsmeldingen voor u te registreren in onze database, kan Van der Ende de onderliggende oorzaak tijdig ontdekken én aanpakken.”

Speciale techniek bij onderhoud: Thor Helical

Metselwerk repareren in plaats van afbreken en dan opnieuw opbouwen? Van der Ende gebruikt Thor Helical. Een hoogwaardig verankeringssysteem om muren, scheuren en lateien te herstellen. Met Thor Helical maken wij uw pand klaar voor de toekomst met behoud van zijn authentieke uitstraling. Wij gebruiken de Thor Helical onder ander voor onderhoud en herstel aan:

 

 • Flatgebouwen
 • Monumentale en historische gebouwen
 • Kerkelijke gebouwen
 • Particuliere woningen
 • Openbare gebouwen
 • Bedrijfspanden

 

Ik wil weten of mijn pand geschikt is voor Thor Helical

zes-zekerheden.jpg
Maak kennis
met de zes
zekerheden van
Van der Ende

vanderende logo footer web

Contact

  0182 - 350 409

  info@vanderendebv.nl

 

Adres

Timmerfabriekstraat 10
2861 GV Bergambacht

Volg ons

  Linkedin

  Facebook

 

Bouwen met zekerheid

Van der Ende VCA1
Van der Ende BouwGarant