Totaalaannemer

 

Nieuwbouw

 

U zoekt een slagvaardige partner voor de seriematige bouw van woningen. Of misschien juist bewezen aannemer voor de bouw van uw nieuwe villa of bedrijfspand. Van der Ende is sterk in nieuwbouw. Dagelijks werken onze mensen aan de bouw van nieuwe woningen en kantoren. Voor particuliere opdrachtgevers bouwen we dat ene unieke droomhuis. En in opdracht van woningcorporaties en projectontwikkelaars bouwen we seriematig appartementen en woningen. Altijd nieuwbouw die staat als een huis.

Seriematige nieuwbouw door van der Ende Totaalaannemer

Seriematige woningbouw

Alles in huis

Voor een nieuwbouwproject bent u op zoek naar een geschikte partner. Een partij die begrijpt dat u als opdrachtgever rekent op een soepele uitvoering. Niet alleen op de bouwplaats zelf, maar ook in de voorbereiding, de communicatie, de coördinatie en in de planning. Bij Van der Ende hebben we alles in huis om middelgrote nieuwbouwprojecten soepel te laten verlopen. Dat doen we voor woningcorporaties en voor projectontwikkelaars.

Ons team heeft de ervaring en de slagkracht om keer-op-keer kwaliteit te leveren. Of het nu gaat om een rij woningen met diverse bouwstijlen, een nieuwe buurt of een appartementencomplex. Van der Ende streeft altijd naar een goede verhouding in prijs en kwaliteit. Dat ziet u ook terug in onze referentieprojecten. En de uiteindelijke bewoners vertellen ons dat zij zich helemaal thuis voelen in hun nieuwe woning.

“Ons team heeft de ervaring en de slagkracht om keer-op-keer kwaliteit te leveren.”

Particuliere woningbouw

Wonen met karakter

Wie een kavel koopt, zoekt een deskundige partij voor de bouw van die ene speciale vrijstaande woning. Wie juist een bestaande woning wil uitbouwen of verbouwen zoekt een aannemer waar je heldere afspraken mee kunt maken. Bij Van der Ende begrijpen we maar al te goed wat een woning voor u betekent. Daarom gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Niet alleen in de uitvoering zelf, maar ook in samenwerking met andere betrokken partijen. Zo hebben we een vertrouwd netwerk van gerenommeerde architecten, vaardige installateurs en betrouwbare uitvoerders. Dat geeft u de garantie op veel aandacht voor ontwerp, een aangenaam wooncomfort en vanzelfsprekend een goede prijs- kwaliteitverhouding. Op die manier legt Van der Ende een stevig fundament voor ieder droomhuis.

Totaalaannemer zelf woning bouwen
Utiliteitsbouw totaalaannemer van der Ende

Utiliteitsbouw

Uw pand als visitekaartje

Een kantoor, kerk, logistiek complex, school en een winkelcentrum. Allemaal hebben ze zo hun eigen, kenmerkende functie. Tegelijkertijd stellen gebruikers allemaal dezelfde eis aan al die verschillende functies: gebruiksvriendelijkheid. Want het gebouw moet vooral praktisch zijn in het dagelijks gebruik. Verder gelden in de utiliteitsbouw ook strikte eisen op het gebied van duurzaamheid en representatie. Daarom stelt Van der Ende bij de bouw of uitbreiding van een utiliteitsgebouw altijd hoge eisen aan de toegepaste materialen en installaties en aan de graad van afwerking.

Bij Van der Ende combineren we jarenlange bouwkundige ervaring met actuele kennis van innovatieve en duurzame materialen. Onze opdrachtgevers prijzen onze fullservice benadering. Vooral omdat wij verder gaan dan de uitvoering. Van der Ende begrijpt als geen ander hoe belangrijk heldere communicatie is in dit soort trajecten. Dat komt weer ten goede aan het resultaat: uw pand als visitekaartje.

Onder nieuwbouw
Dagelijks
werken onze
mensen aan de
bouw van nieuwe
woningen en
kantoren.

vanderende logo footer web

Contact

  0182 - 350 409

  info@vanderendebv.nl

 

Adres

Timmerfabriekstraat 10
2861 GV Bergambacht

Volg ons

  Linkedin

  Facebook

 

Bouwen met zekerheid

Van der Ende VCA1
Van der Ende BouwGarant