Woningbouw

Voor elk droomhuis.

Van vrijstaande woning tot een rij woningen met diverse bouwstijlen aan elkaar gebouwd. Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende ontwikkelt, coördineert en realiseert particuliere woningen in de vrijesector met een grote verscheidenheid in samenstelling. Wij realiseren hoogwaardig maatwerk in samenwerking met een vertrouwd netwerk van architecten, installateurs en onderaannemers. Duidelijke afspraken en persoonlijk contact staan voorop en uiten zich in een efficiënte aanpak.

Met veel aandacht voor ontwerp en wooncomfort en een goede prijs- kwaliteitverhouding bieden wij een stevig fundament voor elk droomhuis.

 

Project Stadswerven Dordrecht

Traditionele woningbouw

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, houden onze werknemers de ontwikkelingen op woongebied nauwlettend in de gaten. Aan de hand van deze ontwikkelingen maken wij adviezen en keuzes die hierbij passen. Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende werkt met enthousiaste vakmensen die passie hebben voor de bouw. We innoveren, converseren en zorgen voor creatieve oplossingen. Met onze uitgebreide ervaring in de woningbouw nemen wij uw project vakkundig onder handen met een eindresultaat dat gezien mag worden.

Brugwachterswoning Delft

Bouwen of verbouwen

Niets is persoonlijker dan de wensen en ideeën voor de verbouwing van uw woonhuis of een nieuw te bouwen woning. Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende vertaalt uw wensen naar de verbouwing van uw droomhuis of bouwen een aanbouw aan uw woning voor meer ruimte. Wij houden van uitdagende opdrachten en vinden het belangrijk dat u een mooi ontwerp krijgt binnen een korte oplevertijd. Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende staat voor een gestructureerd bouwproces, met gegarandeerd een eindresultaat van hoge kwaliteit.

vrijstaande woning Krimpen aan den Ijssel

Op ons kunt u bouwen

Open communicatie, duidelijke afspraken. Ook na de oplevering blijven wij aanspreekbaar op de kwaliteit van ons werk. Daarnaast voeren wij bouwprojecten uit onder het label ‘Bouwgarant’ U kunt hiermee rekenen op een combinatie van kwaliteit, service en garantie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid een verbouwgarantie aan te vragen die u beschermt tegen de financiële risico’s van de verbouwing.
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wij staan bekend om onze frisse ideeën, korte lijnen en flexibiliteit.

Wij vertellen u graag waarom Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende de ideale bouwpartner is.