Utiliteitsbouw

Een pand met karakter

Duurzaam, gebruiksvriendelijk en representatie. Deze kenmerken zijn typerend voor de projecten die
wij binnen de utiliteitsbouw realiseren Hierbij combineren wij een jarenlange bouwkundige ervaring
met actuele kennis van innovatieve en hoogwaardige materialen. Wij onderscheiden ons in zowel
onze werkwijze als ons eindresultaat. Met heldere communicatie, een fullservice benadering en een
aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding staan wij garant voor projecten die meer zijn dan een
visitekaartje voor de opdrachtgever.
Bij Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende bouwen we aan panden met karakter:

Tas te Pijnacker

Diversiteit in volumebouw

Of het nu gaat om een groot logistiek complex, kantoorgebouw of een uitbreiding van een winkelcentrum. Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende realiseert uw nieuw of verbouwproject van begin tot eind. Een belangrijk onderdeel van ieder project is een persoonlijk gesprek over de wensen en eisen van de toekomstige gebruikers. Want iedere bouw heeft een specifieke manier van aanpak nodig. Wij denken graag met u mee! Vooral bij utiliteitsbouw is het zaak om in een vroeg stadium de verschillende disciplines in het bouwen op elkaar af te stemmen. We hebben dan ook veel ervaring in het werken binnen een bouwteam. Ook voor specialistische projecten bieden wij innovatieve oplossingen.

Binnenhof te Rotterdam

Efficiënt en gemotiveerd

Efficiënt te werk gaan is iets wat we bij Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende graag doen. Onze specialisten hebben de kennis en routine om binnen relatief korte tijd grootschalige projecten te realiseren. Een helder overzicht van alle beschikbare informatie is essentieel voor een goed resultaat. Er wordt daarom ook bij elk project een lijst met afspraken samengesteld die iedereen kan inzien zodat iedereen een duidelijk beeld heeft waar het project staat. Wij werken graag met u samen om de meest vooruitstrevende utiliteitspanden te realiseren.

CGK Nebokerk te Den Haag

Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vraagt aanpassingsvermogen. We schikken ons naar het huidige ideaalbeeld, maar over een aantal jaar kan dat alweer aangepast of verouderd zijn. We blijven daarom door ontwikkelen en blijven onze processen voortdurend herzien. De duurzame inkoop van materialen is daar slechts één belangrijk voorbeeld van. We kiezen bovendien materialen met lage onderhoudskosten, waardoor ook het lange termijn onderhoud goed te overzien is. We blijven constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening aan te scherpen.

Wij staan bekend om onze frisse ideeën, korte lijnen en flexibiliteit.

Wij vertellen u graag waarom Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende de ideale bouwpartner is.