Onderhoud en renovatie

Onderhoud is een essentieel onderdeel van de levensduur van een woning of gebouw. Voor periodiek onderhoud, kleine verbeteringen of grootschalige renovaties aan appartementencomplexen, kantoren, winkels en woningen heeft Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende een ruime ervaring als totaalaannemer. Deze diensten voeren wij uit voor VvE beheerders, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen, bedrijven, winkels en particulieren. Hoe groot of klein de werkzaamheden ook zijn, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw onderhoudswerkzaamheden. Zo blijft een woning of bedrijfspand ook in de toekomst een goede plek om te wonen en werken.

Totaal renovaties Koggestraat Rotterdam

Onderhoud appartementencomplex

Renovaties en algemeen onderhoud van uw bedrijfspand en interne verbouwingen zijn specifieke werkzaamheden. Door periodiek onderhoud aan uw bedrijfspand of wooncomplex te laten uitvoeren verlengt u de levensduur en draagt het bij aan de gebruiksvriendelijkheid voor medewerkers en bewoners.

Vooraf staat meestal in een meerjarenonderhoudsbegroting vast wanneer er planmatig onderhoud
uitgevoerd moet worden. Dit betekent ook streven naar zo min mogelijk verstoring van de bedrijfsprocessen of woongelegenheid. Betrokkenheid maakt hierbij het verschil. Met een strakke planning en een flexibele houding bij het uitvoeren van de werkzaamheden garanderen wij een voerspoedig verloop van ieder onderhoudsproject.

Interne Verbouwing Sporthal De Bakwetering Lekkerkerk

Verbouwingen 

Wensen veranderen. Dit gegeven wordt door ons vakkundig vertaald in verbouwingen van een kwalitatief hoog niveau. Het plaatsen van voorzetwanden, het renoveren van toiletgroepen en het plaatsen van nieuwe kozijnen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van kleine projecten van Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende. De wensen van de opdrachtgever staan hierin centraal en wij kiezen daarbij steeds bewust voor individuele benadering. Kwaliteit van wonen maar zeker ook werken is een persoonlijk zaak. Wij zorgen dat uw verbouwing of renovatie soepel verloopt en de dagelijkse gaan van zaken zo min mogelijk in de weg staat.

Dakrenovatie De Machinist

Renovatie gebouwen

Renovatie maakt het mogelijk om een bestaand, verouderd pand een compleet nieuwe functie of bestemming te geven. Er zijn verschillende redenen om voor renovatie te kiezen, maar hierbij staat één punt centraal: er wordt rekening gehouden met de hedendaagse wensen en behoeften van de eindgebruikers, maar het karakter van het pand blijft behouden. Bij renovatieprojecten is een speciale aanpak vereist. Om de authentieke uitstraling van het gebouw te houden, is aandacht voor details een cruciaal element. Hiervoor gebruiken wij het liefst de oorspronkelijke materialen. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende beschikt over veel eigen materieel, in de vorm van steigers, liften, hoogwerkers en randbeveiligingen. Op deze manier kunnen wij de werkzaamheden gestructureerd en veilig uitvoeren.

Thor Helical

Bij Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende werken wij met de Thor Helical. Dit is een hoogwaardig verankeringssysteem dat wij gebruiken om reparaties uit te voeren. Het systeem is onder andere geschikt voor muurherstel, scheurherstel en lateiherstel. De Thor Helical maakt het mogelijk om dure alternatieven, als het afbreken en opnieuw op moeten bouwen van metselwerk, uit de weg te gaan. Op deze manier blijft de authentieke uitstraling van het pand behouden terwijl, deze toch klaar wordt gemaakt voor de toekomst. Wij gebruiken de Thor Helical onder ander voor:

 

  • Flatgebouwen
  • Monumentale en historische gebouwen
  • Kerkelijke gebouwen
  • Particuliere woningen
  • Openbare gebouwen
  • Bedrijfspanden

 

Wilt u meer weten over de Thor Helical of bent u benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Wij staan bekend om onze frisse ideeën, korte lijnen en flexibiliteit.

Wij vertellen u graag waarom Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende de ideale bouwpartner is.