MVO - Midden in de samenleving

Bouw- en aannemingsbedrijf Van der Ende maakt onderdeel uit van de samenleving en wil als een verantwoord ondernemer er zijn voor de samenleving.

Bouw- en aannemingsbedrijf Van der Ende voelt zich nauw betrokken bij wat er in de regio, maar ook ver daar buiten speelt en steunt daarom verenigingen en projecten die passen bij het karakter van het bedrijf.

Voetbalvereniging Bergambacht

Bouw- en aannemingsbedrijf Van der Ende is sponsor van het JO13-3 elftal van de voetbalvereniging Bergambacht.

 

Horeb:

Horeb is een woon- en leefgemeenschap in Beekbergen waar mannen van 18 jaar of ouder met verlavingsproblemen voor langere tijd kunnen verblijven. De meeste clienten komen er met een verslaving aan alcohol en/of andere drugs.

 

Project Roemenie:

Bouw- en aannemingsbedrijf Van der Ende heeft in januari 2006 een bovenverdieping van een kerk omgebouwd tot (basis)school in het stadje Tirgu Mures.

Deze school is gebouwd voor kinderen met een verstandelijke handicap, waaronder kinderen met autisme.

Het project is tot stand gekomen via Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK). In twee weken tijd zijn er wanden gezet, dakramen gelegd, rioleringen, afvoeren, waterleidingen aangelegd, alles werd gerealiseerd. Al het werk leverde uiteindelijk drie lokalen, een ouderruimte, een vergaderruimte, een washok en drie toiletten op. Door hard wekende en de vele manieren waarop wij zijn gesponsord is alles op tijd aangkomen. Het was een unieke ervaring om nooit te vegeten.