Wie zijn wij

A.W. van der Ende zet in 1997 een nieuw bouw- en aannemingsbedrijf op de kaart. Het bedrijf begint als eenmanszaak en in de beginjaren bestaan de werkzaamheden vooral uit verbouwingen en onderhoudswerk. Wij zijn uitgegroeid naar een modern bouwbedrijf dat actief is op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, op- en aanbouw, groot onderhoud en renovatie. We hebben de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als betrouwbare bouwpartner voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Op de site vindt u onder projecten een grote portfolio van gerealiseerde projecten.

 

De kracht van ons bedrijf zit hem in de gedrevenheid van onze vakmensen. Onze vakmensen zijn enorm waardevol voor ons bedrijf. Wij investeren dan ook volop in persoonlijke ontwikkeling en saamhorigheid.

 

Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende denkt mee met haar klanten. U kunt rekenen op een uitstekend advies, heldere afspraken en een duidelijke offerte. Omdat wij gebruik maken van de laatste technieken, duurzame en hoogwaardige materialen en producten toepassen, bent u gegarandeerd zeker van een hoogwaardige kwaliteit en afwerking van uw bouwproject.

Bouwend Nederland

Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende is aangesloten bij Bouwend Nederland. De brancheorganisatie van de bouw. Een belangrijk speerpunt voor Bouwend Nederland is het bevorderen en uitdragen van de kwaliteit van de producten van bouwbedrijven. Om hiervoor te zorgen zijn er kwaliteitslabels ontwikkeld. Zoals Bouwgarant.

Bouwgarant

Daarnaast voeren wij bouwprojecten uit onder het label ‘Bouwgarant’ U kunt hiermee rekenen op een combinatie van kwaliteit, service en garantie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid een verbouwgarantie aan te vragen die u beschermt tegen de financiële risico’s van de verbouwing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

VCA gecertificeerd

Wij zijn VCA gecertificeerd. VCA* staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu ( VGM ) Checklist Aannemers en is bedoeld om onder andere aannemers veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdige programma waarmee Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende wordt getoetst en gecertificeerd op haar VGM-beheersysteem.

 

Missie & Visie

Onze missie is in eerste instantie om te zorgen voor een gezonde continuïteit in de werken en een optimalisatie van de winst. Daarnaast is het net zo belangrijk voor ons, het streven om een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare partner te zijn. Langdurige relaties met opdrachtgevers, onderaannemers en eigen personeel staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven in de uitvoering naar hoogwaardige producten, waarin de aandacht voor het milieu en de leefomgeving voorop staat.

 

Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van onze missie is onze klantgerichtheid. Door goede communicatie en openheid naar de opdrachtgever zijn wij in staat om, op basis van vertrouwen en wederzijds respect, het bouwproces zo transparant mogelijk te maken. Door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring op de verschillen vakgebieden spelen wij in op de kansen in de markt en kunnen wij verschillende opdrachtgevers nog beter bedienen.

 

Dit vertalen wij in;

Klant gericht: Wij luisteren goed naar de wensen en belangen van de klant.

Samenwerken: Het gezamenlijke doel vaststellen en daar zo efficiënt mogelijk naar handelen.

Efficiënt: processen efficiënt inrichten en continu verbeteren met behulp van Learn, daar staan wij voor

Betrokken: wij verplaatsen ons in de opdrachtgever en eindgebruiker. Wij behandelen de ander zoals wij zelf behandeld willen worden.

Duurzaam en energiebewust: bouwen, beheren, rekening houden met onze toekomst, daar werken wij aan.

Afspraak is afspraak: het fundament voor een duurzame relatie en een plezierige en succesvolle samenwerking met onze opdrachtgever.

Wij staan bekend om onze frisse ideeën, korte lijnen en flexibiliteit.

Wij vertellen u graag waarom Bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende de ideale bouwpartner is.