Bedrijfsinformatie - Profiel

Bouw- en aannemingsbedrijf Van der Ende gevestigd in Bergambacht is opgericht in 1997 door de heer A.W. van der Ende. In de beginjaren verricht het bedrijf vooral verbouwingen en onderhoudswerk. Nu mogen we spreken van een middelgroot aannemingsbedrijf met een diversiteit aan diensten. We zijn actief in alle segmenten van de bouw. Van woningbouw, utiliteitsbouw, aanbouw, opbouw en verbouwen van woningen en bedrijfspanden, tot renovatie en dagelijks onderhoud.

Door de jaren heen heeft bouw- en aannemingsbedrijf Van der Ende niet alleen een schat aan ervaring opgedaan, maar zich ook bewezen als een betrouwbare bouwpartner, wat zich vertaald in steeds terug kerende opdrachtgevers in zowel de particuliere als de zakelijke markt.

We zijn begonnen als eenmanszaak, maar nu uitgegroeid tot een sterk gerenommeerd aannemingsbedrijf. De vakkundig geschoolde timmerlieden zijn in vaste dienst en vormen samen een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met hart voor de zaak.

Daarnaast beschikt ons bedrijf over de mogelijkheid leerlingen op te leiden in de bouwtechniek via het opleidingscentrum Fundeon. Diverse werknemers zijn leermeester voor deze leeringen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons bedrijf dat we er wilen zijn voor onze klanten, dat we zorg hebben voor onze medewerkers, onze diensten steeds verder willen verduurzamen en dat we midden in de samenleving staan.

Het bedrijf is lid van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Tevens zijn wij lid van Stichting Bouwgarant en zijn wij VCA* gecertificeerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en diensten van bouw- en aannemingsbedrijf van der Ende BV, dan nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking.