Stadswerven Dordrecht

Een mooie locatie om 10 nieuwbouw woningen te gaan realiseren. De werkzaamheden zijn begonnen en het feest ter ere van de 1ste paal was een succes. Inmiddels is de laatste heipaal ook de grond ingegaan en hebben we een mooi overzicht van de funderingswerkzaamheden.

 

Het overzicht van de fundering geeft een mooi beeld van de werkzaamheden

 

Vrijdag, 27 mei 2016, was het zover. Het evenement ter ere van de 1ste paal. Het was een groot succes!! De opdrachtgevers, bouwbegeleiders, architecten en de wethouder van de gemeente Dordrecht waren bij dit feestelijke evenement aanwezig.

Natuurlijk was er eerst het officiële gedeelte met een welkom door mevr. P.M. Blokland en een toespraak door dhr. A.W. van der Ende.

Daarna volgde er een "Wie slaat de eerste paal" activiteit.  Wie als eerste de houten paal in de grond kreeg, mocht de 1ste paal slaan. Dit werd zo'n succes, dat de houten palen helemaal kapot geslagen werden i.p.v de grond in gingen. 

Toen de wethouder van de gemeente Dordrecht, dhr. P. Sleeking de toespraak gehouden had, doopte hij de heipaal met champagne en werd door Remco en Wendy Laurrijsens, van Kavel A6 de 1ste paal geslagen.

Dit alles werd afgesloten met een drankje én een barbeque. Mede ook door het mooie weer, was het een stralende middag!

 
 

Fotoimpressie